Qui
es refia de les cuines fantasma?
Jo no
en sóc clienta, no sols perquè no ho necessito sinó perquè no me’n refiaria
gens. No comprenc com hi ha persones que mengen allò que prové de no saben exactament
on. A Barcelona, en concret, hi ha més d’una dotzena de cuines fantasma, però no
existeix cap registre d’aquest tipus d’activitat. De fet, els clients no
coneixen ni la seva ubicació, atès que tot s’encarrega per internet, i tampoc no
tenen constància de que es compleixin les mesures d’higiene.
No són
com els restaurants, els qual estan registrats, donen la cara, se sotmeten a
controls. Si la gent encarrega menjar a aquets fantasmes deu ser perquè resulta
més barat. Però, ¿val la pena exposar-se a infeccions alimentàries degut al
descontrol? Penso que no. Mil vegades un pa amb tomàquet i truita.
¿Quién se fía de las cocinas fantasma?
No son como los restaurantes, los cuales están registrados, dan la
cara, se someten a controles. Si la gente encarga comida en estos fantasmas
debe de ser porque resulta más barata. Sin embargo, ¿vale la pena exponerse a
infecciones alimentarias debido al descontrol? Pienso que no. Mil veces un
pan con tomate y tortilla.