divendres, 26 de març del 2021

¿Quién se fía de las cocinas fantasma? - Qui es refia de les cuines fantasma?

 

                            Qui es refia de les  cuines fantasma?

Jo no en sóc clienta, no sols perquè no ho necessito sinó perquè no me’n refiaria gens. No comprenc com hi ha persones que mengen allò que prové de no saben exactament on. A Barcelona, en concret, hi ha més d’una dotzena de cuines fantasma, però no existeix cap registre d’aquest tipus d’activitat. De fet, els clients no coneixen ni la seva ubicació, atès que tot s’encarrega per internet, i tampoc no tenen constància de que es compleixin les mesures d’higiene.

No són com els restaurants, els qual estan registrats, donen la cara, se sotmeten a controls. Si la gent encarrega menjar a aquets fantasmes deu ser perquè resulta més barat. Però, ¿val la pena exposar-se a infeccions alimentàries degut al descontrol? Penso que no. Mil vegades un pa amb tomàquet i truita.

     ¿Quién se fía de las cocinas fantasma?

 Yo no soy clienta, no solamente porque no lo necesito sino porque no me fiaría en absoluto. No comprendo cómo hay personas que comen aquello que proviene de no saben exactamente dónde. En Barcelona, en concreto, hay más de una docena de cocinas fantasma, pero no existe ningún registro de este tipo de actividad. De hecho, los clientes no conocen ni su ubicación, dado que todo se encarga por internet, y tampoco tienen constancia de que se cumplan las medidas de higiene.

No son como los restaurantes, los cuales están registrados, dan la cara, se someten a controles. Si la gente encarga comida en estos fantasmas debe de ser porque resulta más barata. Sin embargo, ¿vale la pena exponerse a infecciones alimentarias debido al descontrol? Pienso que no. Mil veces un pan con tomate y tortilla.