dissabte, 27 de novembre del 2021

El Espai Barça hace pensar - L’Espai Barça fa rumiar

 

                                    L’Espai Barça fa rumiar 

Milions amunt i avall, crèdits a amunt i avall, consultes amunt i avall. I tant que cal consultar, perquè es tracta de molts diners i molt endeutament! La pregunta a fer-se és, no estan bé com estan, instal·lacions i socis, mentre no hi hagi virolles pròpies? Quina mania això d’estirar més el braç que la màniga. Als bancs ja els va bé, però, al club també?

A les persones que el futbol tant se’ns en dona, ens mareja i fins i tot ens incomoda saber que es mouen tants milions en traspassos de jugadors (que després, malauradament, es lesionen), i que es pretén gastar-ne tants en estadis. Amb els anys, el futbol ha passat de ser un esport de barri, local, comarcal, nacional a una faràndula internacional desmesurada. Ja s’ho faran, però dol llegir i sentir tanta disbauxa en milions. 

            El Espai Barça hace pensar 

Millones arriba y abajo, créditos a arriba y abajo, consultas arriba y abajo. ¡Y por supuesto que hay que consultar, porque se trata de mucho dinero y mucho endeudamiento! La pregunta a hacerse es, ¿no están bien como están, instalaciones y socios, mientras no haya parné propio? Qué manía esa de gastar más de lo que se tiene. A los bancos ya les va bien, sin embargo, ¿al club también?

A las personas que el fútbol no nos interesa, nos marea e incluso nos incomoda saber que se mueven tantos millones en traspasos de jugadores (que después, desgraciadamente, se lesionan), y que se pretende gastar tantos en estadios. Con los años, el fútbol ha pasado de ser un deporte de barrio, local, comarcal, nacional a una farándula internacional desmesurada. Ya se apañarán, pero duele leer y oír tanto desenfreno en millones.