divendres, 11 de gener del 2019

¿Un embarazo sin protuberancia? - Un embaràs sense protuberància?


Un embaràs sense protuberància?

Pel que sembla, a la dona en coma que recentment ha donat a llum no se li havia inflat el ventre. La perplexitat i l’escàndol han sorgit quan a la clínica Hisenda HealthCare, situada a Phoenix, EUA, una pacient en estat vegetatiu ha parit un nen. Ningú no havia advertit el menor símptoma fins que la pacient va començar a gemegar, una cosa que, fora d’això, contradiu probablement les condicions atribuïdes a l’estat de coma. Enmig d’una sorpresa majúscula, les infermeres van ajudar el naixement d’una criatura saludable. Immediatament, a la sorpresa hi va seguir la indignació davant la indubtable violació de què havia estat objecte la partera, així com l’exigència de desemmascarar l’agressor. Res no s’ha dit, amb tot, sobre l’inexplicable desconeixement de l’estat de gestació de la mare.
L’empresa encarregada del centre, que compte amb 74 habitacions, declara que els malalts reben totes les atencions degudes, entre elles la higiene, dutxa inclosa. Llavors, o bé la dona en qüestió no gaudia dels acompliments programats o bé els seus nou mesos d’embaràs van esdevenir totalment inversemblants. Un fetus al ventre sense ocupar lloc, sense engreixar-se i malgrat tot naixent saludable?
Cap comentari no s’ha difós sobre això, que se sàpiga. Com si fos normal que ningú no advertís la gestació. Ni metges, ni infermers, ni familiars. Tot ben misteriós, inexplicable.

¿Un embarazo sin protuberancia?

Según parece, a la mujer en coma que recientemente ha dado a luz no se le había hinchado el vientre. La perplejidad y el escándalo han surgido cuando en la clínica Hacienda HealthCare, sita en Phoenix, EE.UU., una paciente en estado vegetativo ha parido un niño. Nadie había advertido el menor síntoma hasta que la paciente comenzó a gemir, algo que, por lo demás, contradice probablemente las condiciones atribuidas al estado de coma. En medio de una sorpresa mayúscula, las enfermeras ayudaron al nacimiento de una criatura saludable. De inmediato, al asombro le siguió la indignación ante la indudable violación de que había sido objeto la parturienta, así como la exigencia de desenmascarar al agresor. Nada se ha dicho, sin embargo, sobre el inexplicable desconocimiento del estado de gestación de la madre.
La empresa encargada del centro, que cuenta con 74 habitaciones, declara que los enfermos reciben todos los cuidados debidos, entre ellos la higiene, ducha incluida. Entonces, o bien la mujer en cuestión no gozaba de las atenciones programadas o bien sus nueve meses de embarazo resultaron totalmente inverosímiles. ¿Un feto en el vientre sin ocupar lugar, sin engordar y sin embargo naciendo saludablemente?
Ningún comentario se ha difundido al respecto, que se sepa. Como si fuera normal que nadie advirtiera la gestación. Ni médicos, ni enfermeros, ni familiares. Todo misterioso, inexplicable.