divendres, 13 de maig del 2022

Cuando un niño de 13 años agrede sexualmente - Quan un nen de 13 anys agredeix sexualment

 

            Quan un nen de 13 anys  agredeix sexualment 

Segons investigacions dels Mossos d’Esquadra, el proppassat mes d’abril un nen de 13 anys va violar una nena de 15 a Tarragona. Era de matinada, i volia obligar-la a que li fes una fel·lació, a la qual cosa ella s’hi va negar. Llavors, la va colpejar i finalment la va violar. Són declaracions de la víctima a comissaria. Com que ell és menor d’edat, no se li pot imputar cap delicte penal. Però impactat ja en quedarà, per molt pocavergonya que sigui. I molt més impactada quedarà la nena.

Com s’explica aital conducta del nen? Tan desorbitada té la libido a una edat tan tendra, i tan embullat el criteri per creure’s en dret a cometre una violació? Què li han ensenyat, què ha après en realitat, on ho ha fet? A les xarxes socials, on no hi ha control ni vigilància dels progenitors? És possible imaginar-lo com a camp intrínsecament abonat per rebre influències perverses.

També cal preguntar-se què hi feien al carrer de matinada un nen de 13 anys i una nena de 15. No haguessin hagut de ser a casa?  Entre tots -pares, mares i missatges socials-, aproven una màniga ampla insensata. Vet aquí. I qui gemega, ja ha rebut.

         Cuando un niño de 13 años agrede sexualmente 

Según investigaciones de los Mossos d'Esquadra, el pasado mes de abril un niño de 13 años violó a una niña de 15 en Tarragona. Era de madrugada, y quería obligarla a que le hiciera una felación, cosa a la que ella se negó. Entonces, la golpeó y finalmente la violó. Son declaraciones de la víctima en comisaría. Dado que él es menor de edad, no se le puede imputar ningún delito penal. Pero impactado sí quedará, por muy sinvergüenza que sea. Y mucho más impactada quedará la niña.

¿Cómo se explica semejante conducta del niño? ¿Tan desorbitada tiene la libido a una edad tan tierna, y tan enmarañado el criterio como para creerse con derecho a cometer una violación? ¿Qué le han enseñado, qué ha aprendido en realidad, donde lo ha hecho? ¿En las redes sociales, donde no hay control ni vigilancia de los progenitores? Es posible imaginarlo como campo intrínsecamente abonado para recibir influencias perversas.

También hay que preguntarse qué hacían en la calle de madrugada un niño de 13 años y una niña de 15. ¿No hubieran debido estar en casa?  Entre todos -padres, madres y mensajes sociales-, aprueban una manga ancha insensata. Hete aquí.