divendres, 27 de gener del 2023

Ucrania recibirá los tanques Leonard dentro de tres meses. La guerra va para largo - Ucraïna rebrà els tancs Leonard d’aquí a tres mesos. La guerra va per llarg

 

Ucraïna rebrà els tancs Leonard d’aquí a tres mesos. La guerra va per llarg

Com aquell qui demana un model de vestit i s’ha d’esperar molt a rebre’l, així Ucraïna haurà d’esperar llarg els anhelats tancs Leonard. No ve d’aquí. La guerra continuarà fins ves a saber quan, amb els seus morts, ferits, dolor, destrucció, misèria creixent.

No es parla pas de converses de pau, només es tracta d’incrementar l’armament, d’aprofundir en l’amenaça d’una tercera guerra mundial, d’engreixar més i més el negoci bèl·lic. Fa més de 60 anys, Dwight Eisenhower ho va denunciar amb totes les lletres per primera vegada: el complex militar-industrial dominava els Estats Units. És a dir, el món. I així seguim, xais muts i desgraciats.

 Ucrania recibirá los tanques Leonard dentro de tres meses. La guerra va para largo

Como aquel que pide un modelo de vestido y tiene que esperar mucho a recibirlo, así Ucrania tendrá que esperar largo los anhelados tanques Leonard. Lo mismo da. La guerra continuará hasta vete a saber cuándo, con sus muertos, heridos, dolor, destrucción, miseria creciente.

No se habla de conversaciones de paz, solo se trata de incrementar el armamento, de profundizar en la amenaza de una tercera guerra mundial, de engordar más y más el negocio bélico. Hace más de 60 años, Dwight Eisenhower lo denunció con todas las letras por primera vez: el complejo militar-industrial dominaba Estados Unidos. Es decir, el mundo. Y así seguimos, borregos mudos y desdichados.