divendres, 16 de febrer del 2024

Encarnizamiento con Julian Assange - Acarnissament amb Julian Assange

 

                                      Acarnissament amb Julian Assange

De totes les injustícies escampades pel món, la comesa contra Julian Assange és una de les més clamoroses. El programador australià, fundador i editor de  WikiLeaks, va revelar durant l’any 2010 els atemptats contra els drets humans realitzats pels EE.UU. a les guerres de l’Afganistan i l’Iraq. 

El van convertir llavors en culpable per denunciar les culpes d’uns altres. El poder per sobre de la veritat. En comptes de ser perseguits i castigats els malfactors que Assange va descobrir, ha estat ell l’implacablement perseguit. Després de passar per diverses vicissituds, fa 5 anys que està empresonat al Regne Unit en una cel·la de màxima seguretat, com el més temible delinqüent, en un espai de 3x2 metres i aïllat durant 23 hores al dia, sense llibres ni internet, sol amb els seus pensaments. És necessària tanta crueltat, té alguna explicació? Fins a quin punt els éssers humans poden ser tan perversos?

Els dies 20 y 21 de febrer hi haurà Audiències Públiques a Londres per  decidir si el procés d’Assange desemboca en una extradició als EE.UU., on li espera una condemna indefinida, i no cal ni imaginar en quines condicions.

Són moltes les mobilitzacions internacionals a favor de la seva llibertat, entre elles la convocada per Amnistia Internacional el dia 20 de febrer a Barcelona davant del Consolat Britànic a les 19h.

Tant de bo uns quants humans puguin salvar-lo i netejar així una mica de brutícia d’aquest planeta tan pestilent.

                                          Encarnizamiento con Julian Assange 

De todas las injusticias esparcidas por el mundo, la cometida contra Julian Assange es una de las más clamorosas. El programador australiano, fundador y editor de WikiLeaks, reveló durante el año 2010 los atentados contra los derechos humanos realizados por los EE. UU. en las guerras de Afganistán e Irak.  

Le convirtieron entonces en culpable por denunciar las culpas de otros. El poder por encima de la verdad. En lugar de ser perseguidos y castigados los malhechores que Assange descubrió, ha sido él el implacablemente perseguido. Después de pasar por varias vicisitudes, hace 5 años que está encarcelado en el Reino Unido en una celda de máxima seguridad, como el más temible delincuente, en un espacio de 3x2 metros y aislado durante 23 horas al día, sin libros ni internet, solo con sus pensamientos. ¿Es necesaria tanta crueldad, tiene alguna explicación? ¿Hasta qué punto los seres humanos pueden ser tan perversos?

Los días 20 y 21 de febrero habrá Audiencias Públicas en Londres para decidir si el proceso de Assange desemboca en una extradición a los EE. UU., donde le espera una condena indefinida, y no hace falta ni imaginar en qué condiciones.

Son muchas las movilizaciones internacionales a favor de su libertad, entre ellas la convocada por Amnistía Internacional el día 20 de febrero en Barcelona ante el Consulado Británico a las 19h. 

Ojalá unos cuantos humanos puedan salvarlo y limpiar así un poco de suciedad de este planeta tan pestilente.