divendres, 14 d’agost del 2020

Roses, paraíso de las motos atronadoras - Roses, paradís de les motos estrepitoses

 

           Roses, paradís de les motos estrepitoses

 

Hi ha paradisos fiscals, i hi ha paradisos de motos estrepitoses. Els primers són nefastos, i els segons, en una altra categoria, també. Aquests s’expandeixen per les nostres ciutats, viles i pobles, en els quals els respectius ajuntaments consenten l’insuportable fragor de motocicletes amb el motor tunejat. La contaminació acústica campant al seu aire en qualsevol lloc, i entre ells, s’emporta la palma el municipi de Roses amb un anar i venir de motos eixordadores.

Els retrunys motoritzats assalten sense treva els residents i els turistes de la bonica localitat costanera. Tan senzill com seria si, tenint la voluntat de fer-ho, es detingués el motorista trepanador de les orelles, es prengués nota del taller on es realitzen les estúpides proeses i unes dissuasives multes acabessin amb tan pèssimes pràctiques.

No es fa a Roses, sinó que es consent l’enorme agressió auditiva d’individus irrespectuosos. Un retret aplicable a molts altres municipis que també es mostren permissius amb els caps de pardal que necessiten eixordar l’entorn per sentir-se.… diferents, millors, més potents?

En resum, potser a qui s’hauria de sancionar és als alcaldes i alcaldesses que no prenen les mesures pertinents per posar fi a tan gran disbarat.

 

          Roses, paraíso de las motos atronadoras

 

Hay paraísos fiscales, y hay paraísos de motos atronadoras. Los primeros son nefastos, y los segundos, en otra categoría, también. Estos se expanden por nuestras ciudades, villas y pueblos, en los cuales los respectivos ayuntamientos consienten el insoportable fragor de motocicletas con el motor tuneado. La contaminación acústica campando a sus anchas en cualquier lugar, y entre ellos, se lleva la palma el municipio de Roses con un ir y venir de motos ensordecedoras.

Los estallidos motorizados asaltan sin tregua a los residentes y a los turistas de la bella localidad costera. Tan sencillo como sería si, teniendo la voluntad de hacerlo, se detuviera al motorista taladrador de los oídos, se tomara nota del taller donde se realizan las estúpidas hazañas y unas disuasorias multas acabaran con las pésimas prácticas.

No se hace en Roses, sino que se consiente la enorme agresión auditiva de individuos irrespetuosos. Un reproche aplicable a otros muchos municipios que también se muestran permisivos con los cabezas de chorlito que necesitan ensordecer el entorno para sentirse…. ¿distintos, mejores, más potentes?

En resumidas cuentas, quizás a quien debería sancionarse es a los alcaldes y alcaldesas que no toman las medidas pertinentes para poner fin a tamaño dislate.