divendres, 14 d’abril del 2023

Motos trucadas y alcaldables - Motos trucades i alcaldables

 

                                  Motos trucades i alcaldables 

Hi ha la percepció comuna de que aquell o aquella que dirigeix ha tenir la intel·ligència per sobre de la mitjana dels dirigits i dirigides. Si no, que plegui, perquè no serveix. Reflexió aplicable al fet de que fins ara no s’ha acabat amb les motos trucades que ensordeixen el transit tot emprenyant els vianants.

Ciutats i pobles suportant aital agressió degut a la inoperància dels batlles. I mireu si en seria de fàcil. Detenció del motorista (de dones tan ximples encara no se n’ha vist cap,) per part dels mossos d’esquadra o dels agents municipals. “Tu, capsigrany, una multa i ara digues-nos quin taller t’ha fet el trucatge”.  Una altra detenció, un altre escarment per a un motorista més i per a un mecànic més”. Per a aquests, multa i amenaça de tancament si no rectifiquen.

Dos o tres correctius, la veu que corre i oli en un llum. Punt i final a l’estrèpit d’aquells que creuen tenir dret a molestar tothom. Per la meva banda, votaré a la o el alcaldable que es comprometi a esborrar dels carrers els capfluixos motoristes ensordidors.

                             Motos trucadas y alcaldables 

Existe la percepción común de que aquel o aquella que dirige debe tener la inteligencia por encima de la media de los dirigidos y dirigidas. Si no, que se retire, porque no sirve. Reflexión aplicable al hecho de que hasta ahora no se ha acabado con las motos trucadas que ensordecen el transido fastidiando a los peatones.

Ciudades y pueblos soportando semejante agresión debido a la inoperancia de los alcaldes o alcaldesas. Y ved si sería fácil. Detención del motorista (a mujeres tan estúpidas todavía no se ha visto ninguna), por parte de los mossos d’esquadra o de los agentes municipales. “Tú, botarate, una multa y ahora dinos qué taller te ha hecho el trucaje”.  Otra detención, otro escarmiento para un motorista más y para un mecánico más”. Para estos, multa y amenaza con cierre si no rectifican.

Dos o tres correctivos, corre la voz y solucionado. Punto y final al estrépito de aquellos que creen tener derecho a molestar a todo quisque. Por mi parte, votaré a la o el alcaldable que se comprometa a borrar de las calles los mentecatos motoristas ensordecedores.