dissabte, 2 de març del 2024

Agresiones sexuales y chicas poco perspicaces - Agressions sexuals i noies poc perspicaces

 

                           Agressions sexuals i noies poc perspicaces 

Resulta que dos homes de 34 i 22 anys respectivament captaven noies adolescents a través de les xarxes socials per tal d’agredir-les sexualment. Elles anaven a casa seva, eren drogades i després violades. Així de clar i així d’absurd.

Sí, absurd, perquè costa d’entendre que, a aquestes alçades civilitzadores, les noies no sàpiguen distingir on hi ha perill, no sàpiguen on es fiquen. De què els serveix tanta informació, tanta educació obligatòria? Potser és que això de passar bona part del dia pendents de les pampallugues a la pantalla del mòbil els obnubila l’enteniment. Si no fos així, mai no s’haguessin deixat influir per uns influencers la fatxa dels quals era per fugir corrents.

En veure’ls per televisió, a les notícies,  ja quedava clar que no eren persones com cal. Com pot ser que aquelles noietes no se n’adonessin? Bé, tant de bo les adolescents en general obrin bé els ulls i la ment, sàpiguen per on van. I si de cas s’han de deixar influir, sigui per la mare Teresa de Calcuta, si són creients; per Nelson Mandela, si tenen consciència social; per Mercè Rodoreda si els agrada llegir. Ben lluny d’aquesta imatge recent anomenada influencer tan banal com, a vegades, nefasta.

I que els dos delinqüents en qüestió tinguin el càstig que es mereixen. 

            Agresiones sexuales y chicas poco perspicaces 

Resulta que dos hombres de 34 y 22 años respectivamente captaban chicas adolescentes a través de las redes sociales con el fin de agredirlas sexualmente. Ellas iban a su casa, eran drogadas y luego violadas. Así de claro y así de absurdo.

Sí, absurdo, porque cuesta entender que, a estas alturas civilizadoras, las chicas no sepan distinguir dónde hay peligro, no sepan dónde se meten. ¿De qué les sirve tanta información, tanta educación obligatoria? Quizás es que esto de pasar buena parte del día pendientes de los destellos en la pantalla del móvil les obnubila el entendimiento. De no ser así, nunca se hubieran dejado influir por unos influencers cuya facha era para echarse a correr.

Al verlos por televisión, en las noticias, ya quedaba claro que no eran personas como es debido. ¿Cómo puede ser que estas chicas no se dieran cuenta? Bien, ojalá las adolescentes en general abran bien los ojos y la mente, sepan por dónde van. Y si acaso tienen que dejarse influir que sea por la madre Teresa de Calcuta, si son creyentes; por Nelson Mandela, si tienen conciencia social; por Mercè Rodoreda si les gusta leer. Lejos de esa imagen reciente llamada influencer tan banal como, a veces, nefasta.

Y que los dos delincuentes en cuestión tengan el castigo que se merecen.