dissabte, 7 de gener del 2017

La reina y la ministra también La reina i la ministra també -

                  La reina i la ministra també

D’infart els talons d’agulla que la reina i la ministra de Defensa lluïen a la celebració de la Pasqua Militar. A la fotografia d’un diari apareixen l’una al costat de l’altra, elegants, amb vestits llargs fins als turmells, la reina tan tibada com sempre, i ambdues mostrant l’extrem d’una de les seves sabates i alhora uns talons desmesuradament alts la punta dels quals de segur que no feia ni un centímetre quadrat. I apa, a aguantar dempeus o caminant, com dues noietes ignorants de com s’estaven perjudicant la salut. Quin respecte es tenen a si mateixes si consideren necessari seguir una moda que només està dedicada a les dones, víctimes propiciatòries de totes les aberracions? Quin mèrit s’adjudiquen pel fet de regnar i governar, respectivament? Es veu que cap. De primer són dones, i com a tals, sucumbeixen als dictats que suposadament les faran físicament atractives als ulls masculins i femenins.
Peus patint d’immediat, i l’esquena, a curt o llarg termini. Com més alts i prims siguin el talons, pitjor. I les dones havent d’anar al podòleg molt més que no pas els homes. Lògic, atès que ells no cometen aquestes beneiteries. És que ni tan sols se’ls hi proposen, donat que els seus mereixements són d’una altra categoria.
Llàstima que unes dones amb poder no siguin capaces de donar bon exemple. Calçat còmode, idees clares, bona feina, la que sigui de cadascuna de les dones d’aquest segle, ni més ni menys que el XXI!... Llibertat de viure sense perjudicar-se la salut al anteposar una suposada elegància a la racionalitat i l’autoestima.

   La reina y la ministra también

De infarto los tacones de aguja que la reina y la ministra de Defensa lucían en la celebración de la Pascua Militar. En la fotografía de un diario aparecen la una al lado de la otra, elegantes, con vestidos largos hasta los tobillos, la reina tan estirada como siempre, y ambas mostrando el extremo de uno de sus zapatos y al mismo tiempo unos talones desmesuradamente altos la punta de los cuales de seguro que no hacía ni un centímetro cuadrado. Y hala, a aguantar de pie o andando, como dos mozuelas ignorantes de cómo se estaban perjudicando la salud. ¿Qué respeto se tienen a sí mismas si consideran necesario seguir una moda que solo está dedicada a las mujeres, víctimas propiciatorias de todas las aberraciones? ¿Qué mérito se adjudican por el hecho de reinar y gobernar, respectivamente? Por lo visto, ninguno. De primero son mujeres, y como tales, sucumben a los dictados que supuestamente las harán físicamente atractivas de cara a los ojos masculinos y femeninos.
Pies sufriendo de inmediato, y la espalda, a corto o largo plazo. Cuanto más altos y estrechos sean los talones, peor. Y las mujeres teniendo que ir al podólogo mucho más que los hombres. Lógico, dado que ellos no cometen estas tonterías. Ni siquiera se les proponen, dado que sus merecimientos son de otra categoría.

Lástima que unas mujeres con poder no sean capaces de dar buen ejemplo. Calzado cómodo, ideas claras, buen trabajo, el que sea de cada una de las mujeres de este siglo, ni más ni menos que el XXI!... Libertad de vivir sin perjudicar-se la salud al anteponer una supuesta elegancia a la racionalidad y la autoestima.