divendres, 8 d’abril del 2022

Trabajadores sindicados en Amazon -Treballadors sindicats a Amazon

 

                          Treballadors sindicats a Amazon 

La ciutadania dels Estats Units està a favor de la sindicació en uns percentatges que no es donaven des de fa anys. Un gir important que ha desembocat en que el gegant de la distribució que és Amazon hagi d’admetre uns drets laborals que Jeff Bezos sempre ha esquivat. Fins i tot ha invertit diners per sabotejar als seus magatzems el moviment sindicalista. El que no  vol pagar als empleats ho gasta per anar en contra d’ells. Vet aquí. I vet aquí com s’arriba a ser la segona persona més rica del món.

Bé, resulta que al magatzem de Staten Island, a Nova York, hi ha hagut una votació en què més de la meitat dels treballadors s’han mostrat a favor d’associar-se a l’Amazon Labor Union. Més de 8.300 empleats d’aquest centre es beneficiaran de diverses millores, inclús els que hi han votat en contra, probablement per por a represàlies. Amazon té globalment al voltant de 1,6 milions de treballadors, i tant de bo la votació novaiorquesa obri camí cap una menor explotació laboral. 

        Trabajadores sindicados en Amazon 

La ciudadanía de Estados Unidos está a favor de la sindicación en unos porcentajes que no se daban desde hace años. Un giro importante que ha desembocado en que el gigante de la distribución que es Amazon tenga que admitir unos derechos laborales que Jeff Bezos siempre ha esquivado. Incluso ha invertido dinero para sabotear en sus almacenes el movimiento sindicalista. Lo que no quiere pagar a los empleados lo gasta para ir en contra de ellos. Hete aquí.  Y he aquí como se llega a ser la segunda persona más rica del mundo.

Bien, resulta que en el almacén de Staten Island, en Nueva York, ha habido una votación en la que más de la mitad de los trabajadores se han mostrado a favor de asociarse al Amazon Labor Union. Los 8.300 empleados de este centro se beneficiarán de diversas mejoras, incluidos los que han votado en contra, probablemente por temor a represalias. Amazon tiene globalmente en torno a 1,6 millones de trabajadores, y ojalá la votación neoyorquina abra camino hacia una menor explotación laboral.