divendres, 28 d’octubre del 2022

Un añejo “Clasificados” de La Vanguardia - Un anyenc “Classificats” de La Vanguardia

 

               

          Un anyenc “Classificats” de La Vanguardia 

Inesperadament, entre altres patracols em va venir a les mans un “Classificats” de La Vanguardia. Ni més ni menys que trenta-dues pàgines amb quatre seccions: borsa del motor, feina, immobiliària i diversos. Anuncis intercalats, alguns de full sencer, molta informació publicitària d’automòbils, onze pàgines d’immobiliàries, dues columnes de diversos. Préstecs, confecció i moda, relax, matrimonis, relacions, massatge eròtic al penis, estímul anal i pròstata.

Data d’aquest suplement: diumenge 22 de febrer del 2015. Han transcorregut poc més de set anys, i tot ha donat un tomb impensable en aquells moments. El “Classificats” se’n va anar al carall no sé exactament quan. El cas és que l’era digital ha canviat tot de cop i volta i profundament, convertint aquestes trenta-dues pàgines del 2015 en quelcom que pot esdevenir una mena d’incunable.

                                     Un añejo “Clasificados” de La Vanguardia 

Inesperadamente, entre otros mamotretos me vino a las manos un “Clasificados” de La Vanguardia. Ni más ni menos que treinta y dos páginas con cuatro secciones: bolsa del motor, trabajo, inmobiliaria y diversos. Anuncios intercalados, algunos de hoja entera, mucha información publicitaria de automóviles, once páginas de inmobiliarias, dos columnas de diversos. Préstamos, confección y moda, relax, matrimonios, relaciones, masaje erótico en el pene, estímulo anal y próstata.

Fecha de este suplemento: domingo 22 de febrero de 2015. Han transcurrido poco más de siete años, y todo ha dado un vuelco impensable en aquellos momentos. El “Clasificados” se fue al carajo no sé exactamente cuándo. El caso es que la era digital ha cambiado todo de golpe y profundamente, convirtiendo estas treinta y dos páginas del 2015 en algo que puede devenir una especie de incunable.